Det tar sig.
En tredjedel av köpstopps perioden är nu avklarad och vi börjar komma in i tänket och rutinerna.
Vecka fyra gick som en dans. Fast då ska det ju tilläggas att vi var borta lördag till söndag. Vi blev bjudna på mat och sparade därmed utgifter.
Veckan slutade i alla fall med ett överskott på 4 kronor, och då hade vi ändå råd att unna oss lite roligheter.
Utgifterna såg ut som följande:
Mat och basvaror 783:-
Hundmat 269:-
Barnkalas 99:-
Bowling 60:-
Badhusbesök 100:-
Vi hade med oss 100:- från förra veckan och pantade för 15:-
1315-1311 = 4 kronor
Någon frågade mig vad vi egentligen äter för att kunna klara budgeten.
Jag brukar lägga upp det som så (också tips hämtat från lyxfällan).
En korvdag, en färsdag och en kycklingdag.
De andra dagarna hålls öppna för önskemål och maträtter baserade på "erbjudande" varor.
På helgerna brukar vi äta nåt lite lyxigare (kött).
Allt bröd bakar jag själv. Förutom formfranska då det vankas varma mackor.
Undrar ni nåt får ni gärna fråga.
Och på semesterkontot sitter nu 16 650:-
Ni är såååå bra!!! Följer med spänning fortsättningen:)
SvaraRaderaElin